Néhány tipp a tökéletes női felső kiválasztásához

A női felsők a hölgyek ruhatárának legnépszerűbb darabjai, egy jól megválasztott felsővel szinte minden nadrág, szoknya, egyéb alsó jól mutat. Nézzünk néhány olyan tippet, amit érdemes megfogadni női felső választásakor.

A divatos női felsők ma már rengeteg ruhadarabra illenek, és persze ahány ember, annyi jelentése lehet annak, hogy mi a divatos. Persze az éppen aktuális divatot lehet és érdemes is követni, de sokkal több összetevője van a tökéletes felsőnek.

Az egyik legfontosabb az, hogy a saját testalkatodhoz kell felsőt választani, olyat, ami neked jól áll. Nincs olyan, hogy univerzálisan legjobb felső, ami valaki számára a legjobb, az másnak nem biztos, hogy jól fog állni, sőt. A divat irányzatokat lehet tehát követni a felsőkkel, de a konkrét felsőt a saját igényeknek megfelelően kell kiválasztani.

A színeket tekintve általában az évszaknak megfelelően szoktuk megválasztani, és általában az aktuális divat is az évszakok színeit veszi számításba. A téli hónapokban a sötétebb, zöldes, szürkés színek szoktak dominálni. Nyáron az élénk színek, pl. a piros és a narancssárga a kedveltek.

Nagyon fontos tulajdonság kiválasztáskor még a női felső anyaga. Általában a felsők esetén a pamut a nyerő, mert egyszerre biztosít kényelmet és eleganciát is. A téli időszakban érdemes vastagabb, pl. kötött pulóvert választani, nyáron viszont éppen ellenkezőleg, inkább a vékony, pl. selyem felsők hódítanak.