Címke: olcsó

100.000 akciós repjegy és 3 új járat a Ryanairtől - Koppenhága, Malaga, Málta

Utazás

Aki fapados repjegyet tervez venni és szeretne spórolni pár ezer forintot, annak most érdemes foglalnia, mert egy akció keretében 100.000 akciós utat lehet foglalni a Ryanair-nél október 5-ig. Tegnap ráadásul a légitársaság azt is bejelentette, hogy 3 új helyszínt kötnek össze Budapesttel 2016-tól, így akár átszállás nélkül is eljuthatunk majd Koppengába, Malagára vagy Máltára.

Te vásárolhatod meg a legolcsóbb repülőjegyeket, ha megfogadsz néhány egyszerű tanácsot!

Utazás

Már ott tartasz kétségbeesésedben, hogy valamelyik légitársaság honlapja a kezdőoldalad, hátha végre egyszer elcsípsz egy akciót? Az ismerőseid mindig olcsó jegyeikkel büszkélkednek, te pedig hiába foglalod le jó előre, mégis találsz később olcsóbb áron? Pipáld le őket ezt a néhány egyszerű trükköt követve!

14 éve úton van a világ leghíresebb utazó családja

Utazás

A legtöbb családnak egy nyaralás során az autóban töltött idő jelenti a legnagyobb szenvedést. A Zapp családnak viszont a 86 éves veterán kocsi már inkább jelenti az otthont, mint egy egyszerű járművet.

Add ki a lakásod egy hétre! - Airbnb

Utazás

Erasmusszal távol töltesz egy szemesztert, de nem akarod feladni az albérleted? Külföldön kell töltened pár hónapot munka miatt, de ilyen rövid időre nem találsz albérlőt a lakásodba? Vidékre, vagy épp a fővárosba kell költöznöd egy jól kecsegtető állás miatt, de az albérlet költségei magasabbak, mint amennyiért a lakásod ki tudnád adni? Külföldi nyaralást tervezel, de szívesebben vennél ki egy egész lakást, mint egy hotelszobát? Az airbnb erre is megoldást kínál.

Lekésted a fapados járatod? Nem feltétlenül kell ám új jegyet venned!

Utazás

Volt már veled olyan, hogy hiába szaladtál a reptérre, végül mégis lekésted a járatod, majd vehettél egy új repjegyet? Ugyan a légitársaságok nem verik nagy dobra, de létezik egy megoldás, amivel az új jegy megvásárlásánál olcsóbban felszállhatsz a következő járatra.

Így élj napi 1000Ft-ból külföldön!

Utazás

Lehetetlennek gondolod? Korán sem az. Egy kis nélkülözéssel és előrelátással bárhol csökkentheted költségeidet, megmarad a pénzed és még jól is érezheted magad. Olyan ötleteket és szabályokat szedtünk össze, amelyeket számos „back-pack tourist” avagy hátizsákos utazó követ nap mint nap. Az élmény a lényeg, a pénz csak másodlagos!

2015-től olcsón repülhetünk majd Lisszabonba és Maastrichtba is!

Utazás

Tavasszal új járatokat indít a Wizz Air, ráadásul az eddigi legnépszerűbb célállomásokra járatsűrítésekkel is készülnek. Ha szívesen megnéznéd a portugál fővárost vagy Hollandia felé vennéd az irányt, akkor itt egy jó hír.

Legolcsóbb európai utazási célpontok

Utazás

A The Guardian brit lap összehasonlításai alapján Budapest volt 2013-as év legolcsóbb és egyben legizgalmasabb utazási célpontja egy rövid hétvégi kiruccanásra. Európaszerte kínálnak utakat fővárosunkba, egy hétvége átlagosan 139£ (nagyjából 60.000HUF), ami tartalmazza az repjegyet, szállást, tömegközlekedést és olcsóbb étkezéseket is. Egyedül a szilveszteri pénztárcabarát utak tekintetében maradt alul a fővárosunk, itt Barcelona és Berlin volt a legkedvezőbb ajánlat, szinte minden másban taroltunk.

Az olcsóbb repülőjegy trükkje

Utazás

Vannak, akik imádják, mások irtóznak tőle és ki nem állhatják, mégis emberek milliói választják elsődleges közlekedési eszközüknek a repülőgépet, hiszen gyors, kényelmes, alacsony kockázatú és a kilátás pazar. Ha követed pár tippünket, akár olcsóbbá is válhat utazásod!

Külföldre mentem

Olvasóink történetei

 • Az álmokért igenis küzdeni kell!

  Az álmokért igenis küzdeni kell!

  Fruzsina vagyok, az Európai Olimpiai Bizottság (EOB) Európai Uniós irodájának az irodavezetője. Én vezetem az iroda teljes könyvelési folyamatait, intézem az adminisztrációs dolgokat, illetve a céges események szervezésében veszek részt.

  Fruzsi
 • Második külföldi utam: a Kínai Népköztársaság

  Második külföldi utam: a Kínai Népköztársaság

  2014 januárjár: az AIESEC hallgatói szervezetében végzett aktív munkámért elismerésben részesítettek; majdnem ingyen kaptam egy nagy lehetőséget. Az úti cél nem lehetett más, csak Ázsia, ahonnan is barátokat szereztem, tehát ok az volt bőven.

  Lázár Gergely
További történetek >>>
Brüsszelbe mennék – pro és kontra
Pro és kontra

Brüsszelbe mennék – pro és kontra

Szemügyre vesszük mindazokat a fontos szempontokat, amelyek segítenek tájékozódni abban, hogy milyen is a belga fővárosban élni. A megszokott szempontok mentén haladtunk: megélhetés, havi kiadások, közlekedés, munkaerőpiac és egészségügy, a város kultúrája. Segítségünkre volt a cikk megírásában Zoltán (Keli), aki egy Brüsszelben élő magyar.

Homeworking, ahogy mi látjuk
Lépésröl lépésre

Homeworking, ahogy mi látjuk

Szerte a világon egyre többen választják a távmunkát, hiszen valódi win-win szituációt eredményez.

Aki egyszer elindul a felfedezés útján, hamar függővé válhat
Önkéntes

Aki egyszer elindul a felfedezés útján, hamar függővé válhat

Anita az elmúlt évek során alaposan megismerte és sikerrel ki is aknázta az ifjúsági és önkéntes programok nyújtotta lehetőségeket: tréningeken, konferenciákon vett részt, nyelvet tanult Franciaországban, gyakornoki pozíciót töltött be Bulgáriában, és munkájával segítette a Nemzeti Ifjúsági Tanács és az AEGEE nemzetközi diákszervezet budapesti antennájának működését.

Aktív egyetemi évei végeztével azonban, nem veszített korábban megszokott lendületéből, és hamarosan rátalált az Európai Önkéntes Szolgálatra.

Projektjéről, dolgos mindennapjairól és a kinti mindennapok viszontagságairól és örömeiről mesél most nektek interjújában.

Városok, ahol jó diáknak lenni
Top10

Városok, ahol jó diáknak lenni

Mi már tudjuk, hogy melyik az a 10 város, ahol diáknak lenni nagyon jó! És Te?

Balaton Sound MAX medvével
Utazási tanácsok

Balaton Sound MAX medvével

Kicsiny nagyszerű országunk háza tája nyaranta a fesztiváloktól hangos. Ha pedig július és Balaton, akkor már lassan tíz éve mindenkinek ez jut eszébe: Sound, Zamárdi. És olykor az is, hogy két koncert között hol hajtsuk álomra fejünket - vagy mit nézzünk meg a környéken. Ezekhez adunk néhány tippet.

Betegellátás külföldön
Interjúk

Betegellátás külföldön

Noémi 22 éves és 7 hónappal ezelőtt egy rögtönzött ötlet vezérelte külföldre, pontosabban először Angliába. Egy magyar cég utaztatta ki fesztiválokat takarítani és így beutazhatta majdnem egész Európát. Annyira belejött az utazgatásba, hogy azóta megjárta Dániát, Franciaországot és Máltát is. Azonban nem lehet minden felhőtlen, különböző betegségekkel is meggyűlt a baja. Most erről mesél nekünk.